Lid worden

Onze harmonie kenmerkt zich door een sterke saamhorigheid die, in een prettige sfeer, tot prima muzikale resultaten leidt. Onze gemeenschappelijke interesse in muziek is samengebracht in een vereniging met een lange geschiedenis. Een vereniging wordt gedragen door zijn leden. Wij verwelkomen daarom graag nieuwe leden.

Bent U zover een oude hobby weer op te pakken? Of een nieuwe te starten? Kom vrijblijvend een kijkje nemen op onze repetitieavond, dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur in gebouw Nové aan de Dorpsstraat te Nootdorp. In overleg met de dirigent bespreken we op basis van uw ervaring of u kunt meespelen in ons orkest. Ook kunnen we de opties voor het volgen van individuele lessen met u bespreken.

Contributie: De contributie bedraagt voor volwassen leden per 1 januari 2018: € 260,00 per jaar. Voor leden tot 18 jaar € 130,00 per jaar. Opzeggen van het lidmaatschap kan per kwartaal en moet minimaal 1 maand voor het verstrijken van het kwartaal gedaan worden bij het secretariaat. Ook bij tussentijds stoppen moet tot het eind van het kwartaal betaald worden.

Wilt U zich direct aanmelden als lid dan kunt U contact opnemen via het contactformulier op onze site of tijdens een repetitieavond.

Advertenties